Pech – nr. 13 (digitaal)

125.00

In onze dertiende afscheidsmusical vindt een loterij plaats op school. Alle groep 8-ers doen er aan mee. En ook het publiek!

Alleen meester Klavers heeft geen lot. Hij heeft het veel te druk met de voorbereidingen voor het afscheidsfeest. Hij moet de zaal nog versieren en de tafels en stoelen neerzetten. Het is vervelend dat hij last heeft van zijn ‘stress-knie’, maar gelukkig ondersteunt juf Druiter hem. De rappers, Mo, Do en Jo vinden al dat gestress maar niks.

‘Iedereen loopt maar te rennen
iedereen moet zo veel doen
maar wij houden niet van stressen
wij zijn antistresskampioen’

Ondertussen gebeuren er allerlei pechvolle dingen op school. Het hondje van Katlijn, Rockie, is spoorloos verdwenen. De super bijgelovige Roanna ontdekt dat zij lotnummer 13 heeft. Jimmie, die thuis altijd alle kliekjes moet opeten, is op school ook steeds net te laat als er iets uitgedeeld wordt. En er worden allerlei verkeerde hapjes en drankjes bezorgd.

Pech-verdrijfster Rowanda wordt ingeschakeld om alle pech te verdrijven. Maar ook Roanna’s ‘zweef-tante’ kan weinig uitrichten.

Op het einde van de musical vindt de trekking van de loterij plaats. Wie gaat er winnen? En misschien nog wel belangrijker: wat is de hoofdprijs? Na de uitslag is het tijd om afscheid te nemen met een pakkend slotlied.

Digitaal pakket:

  • Muziek (ingezongen en instrumentale versies)
  • Scenario (in Word)
  • Handleiding
  • Bladmuziek
  • Loten (entreekaarten)
  • De opvoeringsrechten voor uw school

 

Categorieën: ,

Beschrijving

Dankzij de handige tussenscènes geschikt voor kleine én hele grote groepen spelers. Het publiek doet (zogenaamd) ook mee aan de loterij. U kunt entreekaartjes downloaden in de vorm van loten.
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal rollen: minimaal 15
Aantal liedjes: 8

Lees Pech nr. 13