Chaos

135.00

Groep 8 is bezig met de laatste repetities van de afscheidsmusical. De spelers gaan hun uiterste best doen, want het mag natuurlijk geen chaos worden. Marilène biedt aan om regieassistente te zijn, maar ze doet gelijk een vreselijke ontdekking: waar is Noud? Hij is een van de hoofdrolspelers, dus hij kan niet gemist worden.

Noud wordt gebeld – maar neemt niet op. Hij wordt ge-sms’t – maar antwoordt niet. Myrna wil zijn rol wel overnemen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. De musical speelt zich af in een snackbar, en Myrna is juist met het Linda Slagter-dieet begonnen…

Als ze weer verder gaan met de repetities, komt het volgende probleem binnen: baby Bob. De oppas van meester Wobbe is ziek geworden, en daarom heeft hij zijn kindje meegenomen. Maar baby Bob heeft één grote hobby: huilen! En babygehuil is niet zo handig als je een musical wilt instuderen.

Uiteindelijk lukt het om Bob in slaap te krijgen. Maar steeds opnieuw worden de repetities onderbroken. Eerst komt er een vreemde man het schoolplein op. Juf – ‘Zit m’n haar goed?’ – Molly denkt dat ze de vreemdeling van vroeger kent. Daarna wandelt er een vreselijk grote spin over het podium en zijn de Rappers van Rapwat plotseling verdwenen.

Op het einde lijkt alles goed te komen. Ook Noud is er weer. Hij durfde eerst niet te komen, omdat hij een megagrote pukkel op zijn neus heeft. Maar hij wordt door de anderen opgebeurd:

‘Doe maar gewoon
Wees trots op wie je bent
aan je bijzonderheden
zijn we zo gewend’

Er kan eindelijk goed worden gerepeteerd. Maar… dan is de avond ook alweer voorbij. En eerlijk gezegd, de avond is voorbij gevlogen: want wat leuk is, gaat altijd snel!

Standaard pakket:

  • 3 tekstboeken;
  • 1 cd;
  • 1 handleiding;
  • De opvoeringsrechten voor uw school.

Plus pakket:

  • 28 extra tekstboeken;
  • 1 cd;
  • 2 handleidingen;
  • De opvoeringsrechten voor uw school

 

 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Dankzij de handige tussenscènes geschikt voor kleine én hele grote groepen spelers. Chaos is een van onze populairste musicals!
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal rollen: minimaal 15
Aantal liedjes: 8

Lees Chaos