Plan B

135.00

“Dames en heren… Ladies and gentlemen… Groep 8, gaat vertrekken!”

Groep 8 heeft bijna vakantie. Iedereen is blij en uitgelaten. Maar ook een beetje zenuwachtig. De belangrijkste vraag die wordt gesteld: waar gaan we heen deze vakantie? Jill en Will gaan zoals elk jaar naar een Spaanse camping. Olé! Rámon gaat naar Frankrijk en mag voor de eerste keer in een eigen tentje slapen. Ah oui, ah oui!

De allerwildste plannen heeft meester Frenk. Hij gaat zes weken op reis. Hij heeft nu al stoere camouflagekleding aan. Over twee dagen zal hij ‘tijgeren door de jungle!’ Hij heeft er zin in, maar is ook wel wat zenuwachtig. Want wie past er op zijn tuintje? Wie zorgt ervoor dat zijn stukje gras straks niet de hele straat overwoekert? Straks sturen zijn buren de Fietsende Rechter nog op hem af!

Er gebeurt nog veel meer: Maythe en Rianne worstelen met hun veel te vol gepakte koffers. Rámon raakt gewond terwijl hij zijn tent probeert op te zetten. Arif belooft aan Marcia dat hij elke dag een sms’je zal sturen tijdens zijn vakantie. En Demi vertelt dat het soms best lekker is om een dagje te mopperen en te somberen. Lef ziet zijn avontuurlijke vakantie opeens niet meer zitten, maar wordt overgehaald mee te gaan:

“Hé, kom op, joh, jij houdt toch ook van spanning en avontuur?
We klimmen de Himalaya op, en planten een vlag op de top
Bungee jumpen vanaf de Chinese muur
Kom uit die luie stoel, voor een portie… AVONTUUR!!!”

Meester Frenk geeft zijn ‘jungledroom’ nog niet op. Hij belt tuinbureau Korte Sprietjes en is zelfs bereid een geitje te ‘leasen’. Maar dat dier heeft één groot nadeel: het lust geen gras… Het lijkt erop dat meester Frenk als enige niet op vakantie kan. Of bedenkt hij nog een Plan B?

Standaard pakket:

  • 3 tekstboeken;
  • 1 cd;
  • 1 handleiding;
  • De opvoeringsrechten voor uw school.

Plus pakket:

  • 28 extra tekstboeken;
  • 1 cd;
  • 2 handleidingen;
  • De opvoeringsrechten voor uw school

 

Categorie:

Beschrijving

Dankzij de handige tussenscènes geschikt voor kleine én hele grote groepen spelers.
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal rollen: minimaal 12
Aantal liedjes: 8

Lees Plan B