Anti Pest Club (Digitaal)

125.00

De journalisten Frits Nestor en Jolien Vermeer hebben een documentaire gemaakt over een school waar erg veel gepest wordt. De sfeer op deze basisschool is vreselijk; leerkrachten én leerlingen worden regelmatig gepest. Een van de grootste pestkoppen is directeur Van Molenberg, die het vooral op meester Van Huffel heeft gemunt.

Maar ook Bente wordt (vanwege haar grote oren) vaak gepest door haar klasgenootjes. Vooral Marius en Steffie doen er alles aan om haar te treiteren. Gelukkig zijn Minko, Cleo en Van Huffel wél aardig tegen haar.
Met z’n vieren proberen ze een manier te bedenken om het pesten tegen te gaan. Ze laten een pestdeskundige – mevrouw Wolfsvel – opdraven, maar die wordt algauw weggepest.

Ze besluiten dat ze iets moeten verzinnen waardoor ze opeens heel erg populair worden. Ze richten een club op: de Anti Pest Club. Om de club nog interessanter te maken, krijgt ieder clublid een polsbandje. Op dit bandje staat in grote letters: DE ANTI PEST CLUB.

De hele school wil lid worden van de APC. Maar je mag alleen lid worden, als je belooft nooit meer te pesten en het anti-pestcontract ondertekent. Zelfs de grootste pestkoppen willen een polsbandje, en zijn daarom opeens tegen iedereen overdreven aardig.

‘Hé pestkop, hou nou eens op!
je weet toch best, dat als je pest
je ’t voor de rest verpest
dus: Stop! Pestkop!’

Aan het eind van de musical is de sfeer op school veel beter. Maar of het pesten nu voorgoed uit de wereld is? De groep 8-ers kunnen volgend jaar op hun nieuwe school in ieder geval het goede voorbeeld geven!

Digitaal pakket:

  • Alle muziek (ingezongen en instrumentale versies)
  • Alle tekst (scenario + handleiding)
  • Bladmuziek
  • De opvoeringsrechten voor uw school

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totale bestelling:
Categorieën: ,

Beschrijving

De APC-polsbandjes zijn helaas uitverkocht.
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal rollen: minimaal 15
Aantal liedjes: 8