Villa Kattenstein (digitaal)

125.00

In de villa van Karel van der Plas is het een vrolijke bende: er wonen hele bijzondere raskatten,gewone vuilnisbak-katjes en één trouwe hond.

De villa staat op z’n kop als bekend wordt dat de steenrijke mevrouw Van Spreeuwen voor haar zoon een kat komt uitzoeken. Alle katten doen hun uiterste best zo goed mogelijk voor de dag te komen. De verlegen Bruno probeert niet nerveus te worden en poetst zijn bril glanzend schoon. De Italiaanse Felix di Catto zet een toespraak in elkaar om de miljonairsvrouw over te halen voor hem te kiezen. En Miss Poes staat nog langer onder de douche dan gewoonlijk en spuit een extra lekker luchtje op.

‘Ze staat uren onder de douche
shampoot uitgebreid haar haar
smeert wat gel in haar snorhaar
ze is de allermooiste poes’

Maar dan komt huisbaas Van der Boortol langs. Hij wil dat Karel en zijn dieren de villa verlaten omdat er al maandenlang geen huur is betaald. Bovendien is hij van plan de oude, vervallen villa te slopen om er luxe appartementen neer te kunnen zetten.

Iedereen is in rep en roer! Wat kunnen ze doen om ‘hun villa’ te behouden?

Gelukkig heeft Loespoes enkele klusboys uit groep 8 leren kennen. En zij willen best een handje helpen om de villa weer op te knappen. En kunnen de ‘modemeisjes’, die zo achter Miss Poes aanlopen, misschien ook iets voor de villa betekenen? Worden alle bewoners straks zwerfkatjes… of kan Villa Kattenstein nog worden gered?

Van Villa Kattenstein is ook een kortere middenbouw versie leverbaar.

Digitaal pakket:

  • Alle muziek (ingezongen en instrumentaal) 
  • Scenario (bovenbouw)
  • Handleiding
  • De opvoeringsrechten voor uw school

 

Categorieën: ,

Beschrijving

Er is een middenbouwversie en een bovenbouwversie beschikbaar. In de bovenbouwversie zijn veel meer rollen. Onder andere klusboys en modemeisjes.
Tijdsduur: 40-60 minuten
Aantal rollen: minimaal 9-15
Aantal liedjes: 8