Naar Broadway

135.00

Het publiek maakt zich op voor de afscheidsmusical van groep 8. Maar opa Dik heeft er dit jaar geen zin in. Hij heeft al zo veel afscheidsmusicals gezien. Hij wil nou eens naar een ‘echte’ musical en heeft kaartjes gekocht voor The Cows – een musical op Broadway. Opa Tom, oma Milou en oma Kora hebben ook wel zin in wat ‘glitters en glammers’. Ze gaan mee naar Broadway.

De groep 8-ers zijn ondertussen vreselijk zenuwachtig. Een afscheidsmusical opvoeren is al geweldig spannend. En nou is Francien, een van de hoofdrolspelers, ook nog verdwenen. Ze kunnen haar nergens vinden. Juf Lieke vindt dat Angelica haar rol dan maar moet overnemen. Maar die heeft daar ‘ab-so-lúút’ geen trek in. Zij is blij met haar eigen rollen: ze is een keertje boom en een keertje standbeeld! Een hoofdrol met veel tekst ziet ze helemaal niet zitten.

Onderweg naar Broadway spelen de bejaarden met hun hippe mobieltjes. Ze laten elkaar hun ‘vette’ ringtones horen en scheppen op wat ze er verder allemaal mee kunnen. In Amerika ontmoeten ze een paar beroemde musicalacteurs en de Nederlandse producer Kwakelbert Vandereike.

De groep 8-ers zien het ondertussen niet meer zitten. Hoe kunnen ze nou de afscheidsmusical opvoeren zonder hoofdrolspeler? Zelfs meester Hupjens, de altijd blije gymleraar, kan ze niet opvrolijken.

De ‘senioren’ op Broadway zijn inmiddels ook niet meer zo blij. Ze hebben spijt. Want The Cows is misschien best leuk. Maar toch lang niet zo leuk als de afscheidsmusical van groep 8…

“We worden straks beroemd
En we komen in de krant
En ook in het Shownieuwsjournaal:
De beste groep 8 van het hele land!”

Standaard pakket:

  • 3 tekstboeken;
  • 1 cd;
  • 1 handleiding;
  • De opvoeringsrechten voor uw school.

Plus pakket:

  • 28 extra tekstboeken;
  • 1 cd;
  • 2 handleidingen;
  • De opvoeringsrechten voor uw school

 

Categorie:

Beschrijving

Dankzij de handige tussenscènes geschikt voor kleine én hele grote groepen spelers. Download ook de gratis koemaskers.
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal rollen: minimaal 14
Aantal liedjes: 8

Lees Naar Broadway