Kouwe Kerst (digitaal)

99.00

Het is de middag voor Kerstavond. Er ligt een dik pak sneeuw en het vriest minstens twintig graden. Gelukkig heeft Emma zelf een huissleutel. Maar als ze die wil pakken, kan ze hem nergens vinden. Even later komt haar broertje Renzo thuis. Omdat ook hij geen sleutel bij zich heeft, en het nog wel uren kan duren voor hun ouders thuiskomen, moeten ze tot die tijd op het stoepje blijven zitten.
Terwijl ze wachten, komen er allerlei bijzondere mensen voorbij. Eerst een gezellige, dikke Kerstman die op zoek is naar zijn arrenslee en rendieren. Daarna de Mexicaanse familie Munoz, op zoek naar een hotel. Ze praten met een oude vrouw die een heerlijke Kerstmaaltijd gaat eten, en Emma ziet – bevangen door de kou? – een soort Kersthaas voorbij springen.
Het is leuk om al deze personen te ontmoeten (vooral de gitaar spelende jongen Quinzie!), maar het wordt wel steeds kouder en kouder op het stoepje…

Uit de lucht vallen duizenden sneeuwvlokjes
en overal klingelen kerstklokjes
iedereen is vrolijk, en aardig voor elkaar
want Kerstmis is de mooiste tijd van het jaar.

Digitaal pakket:

  • Alle teksten;
  • Alle Muziek;
  • Bladmuziek;
  • De opvoeringsrechten voor uw school.

Categorie├źn: ,

Beschrijving

Tijdsduur: 40 minuten
Aantal rollen: minimaal 9
Aantal liedjes: 4
De musical kan door leerkrachten en/of kinderen worden opgevoerd. Kouwe Kerst is onze eerste en meest verkochte kerstmusical. Met recht een klassieker!