VRIJ! (digitaal)

125.00

“We hebben vandaag allemaal een hoofdrol
We zijn een klas vol met sterren…
Het wordt een topmusical!”

De grootste boef van de eeuw – Volleder – is gezien. Vlak bij de school. Iedereen tweet, appt en facebookt erover. Maar wie is deze crimineel eigenlijk? Niemand heeft Volleder ooit van dichtbij gezien. Is het een man of is het een vrouw?

Tot overmaat van ramp is ook Robina Hoed gesignaleerd. Zij is voor sommigen een bandiet, voor anderen een superheld. Want Robina jat alleen spullen die niet meer gebruikt worden, en geeft ze aan mensen die er wel wat aan hebben.

Groep 8 trekt zich er weinig van aan. Zij gaan gewoon de afscheidsmusical opvoeren. Maar waar blijft juf Tooske? Zij is veel en veel te laat.

Eerst wordt er gewacht. Dan wordt er rondgebeld. Uiteindelijk ontdekt groep 8 dat juf Tooske op het politiebureau zit. Ze is betrapt terwijl ze op het schuurtje van haar buren zat. Juf had een heel duur horloge in haar handen en alle ruiten om haar heen waren gesneuveld. Zijn juf Tooske en Volleder dezelfde personen? Dat kan toch niet? Of is juf Tooske eigenlijk Robina Hoed?

Groep 8 twijfelt, maar meester Ramon weet zeker dat er hoe dan ook een misverstand moet zijn. Hij loopt voorop, richting politiebureau. Op het bureau van de treurige hoofdcommissaris Patrick (‘met een c en een k!’) zijn nog veel meer vragen te beantwoorden. Want wie heeft de kanarie van meneer Van Drungelen gestolen? En wat heeft mevrouw Rumenzo voor geks in haar tasje?

Digitaal pakket:

  • Alle muziek (ingezongen en instrumentaal)
  • Tekst (scenario en handleiding)
  • Bladmuziek
  • De opvoeringsrechten voor uw school

 

Categorieën: ,

Beschrijving

Dankzij de handige tussenscènes geschikt voor kleine én hele grote groepen spelers.
Tijdsduur: 60 minuten
Aantal rollen: minimaal 15
Aantal liedjes: 8

Lees Vrij